Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2009 14:16 - Отпускат до 1 млн. лв. бизнес кредити срещу ипотека
Автор: kreditionline Категория: Бизнес   
Прочетен: 3669 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 30.09.2009 12:06


Представяме на вниманието на всички заинтересовани читатели на блога един от нашите партньори - КРЕДИТЕКС.

В трудните времена на финансова криза и недостиг на ресурс за кредитиране, те са една от финансовите институции, която не ограничи кредитирането, а само промени лихвите нагоре.

Ето и кратко представяне на дейността на тази кредитна институция.

................................................................................................................................................................

Кредити до 1 млн. лева срещу ипотека на недвижими имоти в цялата страна могат да получат българските фирми. Заемите нямат ограничение в целта, не се изисква и бизнес план. Максималният срок за погасяване е до 25 години.

Кредитите се отпускат от първото у нас небанково дружество за бизнес ипотечни кредити Кредитекс.

При кандидатстването за финансиране фирмите представят информация за бизнеса си, за кредитната си история и за плановете си за развитие. Анализът на всеки кандидат е индивидуален, според неговите особености и реални нужди.

На фирмите не им се налага да „се нагаждат” към предварително дефинирани „кредитни продукти” или „програми”. Заемите се структурират в съответствие с бизнеса, за да са удобни за обслужване. Според риска на клиента се определя и общата цена на кредита (съвкупността от лихви, премии и такси).

Непроменени остават критериите на Кредитекс към кандидатите за заем. И преди и по време на кризата финансиращата институция оценява потенциала на всеки клиент индивидуално, без да налага ограничения във финансирането на фирми от определени браншове или да отхвърля определени типове имоти.

За обезпечение се приемат завършени имоти от всякакъв тип – апартаменти, къщи, вили, офиси, заведения, складове, цехове и др. Обикновено, размерът на заема е до 75% от оценката на тяхната пазарна стойност.

За над 100 милиона лева са отпуснатите от Кредитекс бизнес ипотечни заеми за петте години, откакто е на пазара (2004-2009 г.). Над 2/3 от заемите са за малки и средни предприятия. Благодарение на полученото финансиране много от тях са успели да увеличават печалбата си с в пъти.

Средният размер на заемите е около 150 хил. лева, а срокът на погасяване варира от 1 до 25 години. Дружеството има офиси в София, Пловдив, Варна, Бургас и представители в всички други по-големи градове в страната.

.................................................................................................................................................................

www.krediti-online.com



Тагове:   обезпечение,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kreditionline
Категория: Бизнес
Прочетен: 285192
Постинги: 51
Коментари: 12
Гласове: 83
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930